“През февруари замразихме цените на тока за домакинствата и така

...
 “През февруари замразихме цените на тока за домакинствата и така
Коментари Харесай

Нинова в Монтана: Няма да допуснем хората да студуват и гладуват през зимата

 Open photo

 

“През февруари замразихме цените на тока за семействата и по този начин спасихме хиляди фамилии от студа. Увеличихме заплати, детски, майчинство, пенсии, ваучери за храна, с цел да няма апетит. Така ще създадем и в този момент в бъдещо държавно управление: ще наложим таван на цените, ще увеличим минималната заплата, ще предложим необлагаем най-малко, преизчисление на пенсиите и нарастване на вдовишките надбавки, помощи за енергиино бедните. Няма да допуснем хората да студуват и гладуват през зимата.

Има пари в бюджета за тези ограничения. Борисов лъже и плаши с финансов апокалипсис. Важно е кой защо желае да се харчат парите от бюджета. Ние сме безапелационни, че те са нужни за увеличение на приходите и стабилизация на стопанската система. Готови сме незабавно да стартираме с 10 закона, които ще подсигуряват успокоение на фамилиите и непоклатимост на България. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при визитата си в Монтана. Тя бе посрещната от лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в града Ирена Анастасова и цялата листа на левицата.

 

БСП-Монтана означи и 120 години от основаването си. На събитието участва и лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Враца Атанас Зафиров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР